Prototype.co.hu | Google Ads
20
page-template-default,page,page-id-20,page-parent,page-child,parent-pageid-13,theme-nouveau,nouveau-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Google Ads

A Google a világ legnagyobb internetes keresőmotorja. Naponta több milliárd keresést bonyolít le, felhasználók millióit kötve össze egymással. Vannak, akik keresnek, és vannak, akiknek az a fontos, hogy megtalálják őket – ebben segít a Google Ads hirdetési szolgáltatás.

A Google Ads szerte a világon három fő csatornán működik, amelyek elnevezése a Keresési Hálózat, a Display Hálózat és a YouTube. Ezek jellemzően eltérő vállalati célokat támogatnak, azonban együttesen alkalmazva egymás hatását erősítve komplex online marketingkommunikációs rendszerré fejleszthetők. A Keresési Hálózatot a Google és partnerei által biztosított online keresési felületek adják – a gyakorlatban ez annyit tesz, hogy egy AdWords Keresési kampány lehetőséget biztosít arra, hogy megjelenjünk a Google találati listájában, ha egy felhasználó épp a mi termékünkre keres. A Display Hálózat merőben más felépítésű, ezt ugyanis olyan webes portálok alkotják, amelyek engedélyezték a Google számára, hogy hirdetéseket jelenítsen meg oldalaikon. Egy Display Hálózati kampánnyal így lehetőségünk nyílik arra, hogy széles közönség előtt mutathassuk meg vállalkozásunkat, első sorban arculatépítési célból. A Keresési és Display kampányok speciális formája a Remarketing, amely lehetővé teszi, hogy az oldalunkat korábban már látogatott felhasználók számára személyre szabott üzeneteket juttathassunk el. Végül, de nem utolsó sorban a YouTube kampányok pedig lehetővé teszik azt, hogy a világ legnagyobb videómegosztó portálján saját audiovizuális anyagainkat, hirdetéseinket minél többek számára juttathassuk el.

A Google eszközei tehát lehetővé teszik, hogy komplex marketingkommunikációs rendszert építsünk cégünk köré, biztosítva számunkra a publicitást és az online ügyfélszerzés lehetőségét.