Prototype.co.hu | Ads Display Kampányok
25
page-template-default,page,page-id-25,page-child,parent-pageid-20,theme-nouveau,nouveau-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Ads Display Kampányok

A Google Display Hálózatot számos, Google hirdetéseket megjelenítő weboldal alkotja. A komoly szakmai portáloktól kezdve a szórakoztató weboldalakon át egészen a parkoltatott domainekig megszámlálhatatlanul sok helyen jeleníthetjünk meg vállalatunkat szöveges, képes, animált vagy interaktív hirdetés formájában. A Display kampányok nagyszerűen alkalmasak a márkaismertség növelésére, termékeink iránt új érdeklődők toborzására, ideális lehetőséget biztosítva azoknak, akik elsődleges célja a köztudatba való bekerülés.

A Display kampányok számos lehetőséget biztosítanak arra, hogy hirdetésünket minél inkább csak az általunk meghatározott, releváns célközönség számára jelenítsük meg. Személyre szabhatjuk, milyen életkorú, nemű felhasználóknak jelenítsük meg a hirdetést, valamint a hirdetéseknek helyet adó weboldalak listáját is korlátozhatjuk.