Prototype.co.hu | Ads Remarketing Kampányok
27
page-template-default,page,page-id-27,page-child,parent-pageid-20,theme-nouveau,nouveau-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Ads Remarketing Kampányok

A Remarketing kampányok lehetővé teszik, hogy újra megszólítsuk azokat a felhasználókat, akik már jártak a weboldalunkon, és megfeleltek bizonyos, általunk szabott feltételeknek. Webáruházak esetében megszokott gyakorlat, hogy újra megszólítjuk azt a látogatót, aki behelyezett egy terméket a kosárba, de végül mégsem vásárolta meg. Az így kialakuló Remarketinglista tagjai közvetlenül célozhatók, számukra személyre szabott tartalmat jeleníthetünk meg – például egy kedvezményes vásárlásra feljogosító kupont.

A Remarketing kampányok így költséghatékony lehetőséget biztosítanak arra, hogy bizonytalan vásárlóinkat magunkhoz kössük; mindemellett azonban nagyszerű piackutatási potenciállal is rendelkeznek, mivel célközönségüket azok a felhasználók alkotják, akik egyszer már meglátogatták oldalunkat.