Prototype.co.hu | Google Analytics
15
page-template-default,page,page-id-15,page-parent,page-child,parent-pageid-13,theme-nouveau,nouveau-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Google Analytics

Ismerje meg közelebbről weboldala működését, látogatóinak viselkedését! A Google Analytics egy teljes értékű adatgyűjtő és jelentéskészítő eszköz, amellyel megtudhatja, honnan érkeznek látogatói, mit csinálnak és mennyi időt töltenek el a weboldalon, illetve milyen gyakorisággal vásárolnak vagy kérnek árajánlatot.

Az Analytics számos adatot rögzít a weboldalán folyó aktivitásról, így a látogatások számát, időtartamát és visszafordulási arányát. Ezeket jellemzően a felhasználó érkezési forrása szerint csoportosítjuk: az Analytics elkülöníti a weboldal URL-címét közvetlenül begépelő, a más weboldalakról – beleértve a közösségi oldalakat – érkező, valamint a fizetett és nem fizetett keresési megjelenésekből származó munkameneteket. A csoportosítás után lehetőségünk nyílik arra, hogy a weboldalunk által használt online marketing csatornák teljesítményét, azok üzleti hatékonyságát összevessük.

Az Analytics segítségével nem csupán weboldalának finomhangolásához szerezhet ötleteket, de a megfelelően beállított és üzemeltetett rendszer akár az üzleti döntések meghozatalában is komoly segítséget jelenthet.