Prototype.co.hu | Analytics Beállítása Frissítése
17
page-template-default,page,page-id-17,page-child,parent-pageid-15,theme-nouveau,nouveau-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Analytics Beállítása Frissítése

A Google Analytics már legalapvetőbb formájában is jelentős mennyiségű adatot gyűjt weboldalunkról és látogatóinkról. Ha azonban weboldalunkat úgy módosítjuk, hogy az aládolgozzon az Analyticsnek, úgy további hasznos információkat nyerhetünk ki: webáruházak esetén így nem csak azt tudjuk megmondani, milyen forrásból érkeztek látogatóink, hanem azt is, hogy Forintra pontosan mennyi bevételt termeltek számunkra.

Lehetőségünk van a legtöbb weboldalon történt eseményt is megfigyelni, így akár egy “További információk” gomb megnyomását is beemelhetjük a kalkulációink közé, vagy számlálhatjuk, hányszor húzták a látogatók az egérkurzort egy elem fölé. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, minden az üzleti céljainktól függ.